GDPR – Allmän dataskyddsförordning

Policyn för skydd av personuppgifter (refererad till som "policyn") är en del av användarvillkoren för webbplatsen autoride.se. Våra "Användarvillkor" innehåller reglerna för behandling av personuppgifter för användare av webbplatsen autoride.se, vars operatör är en juridisk person, entreprenören MILOMEDIA OÜ, med sitt registrerade kontor på Sepapaja 6, Tallinn 15551, Estland (nedan kallat som "operatör").

Detta dokument kommer att förklara och bekanta dig med den specifika användningen av dina personuppgifter, som du tillhandahåller till oss när du besöker och använder autoride.se-webbplatsen, och förklarar också varför vi samlar in dem och dina alternativ.

Med varje användning, det betyder att du besöker och surfar på autoride.se-webbplatsen, bekräftar du att du förstår dessa principer för skydd av personuppgifter och förklarar att du är bunden av dem.

Personuppgifter vi behandlar

Om du bestämmer dig för att skapa ett konto genom registrering/inloggning på vår webbplats måste du ange din e-postadress eller logga in via en tredje part (social inloggning), genom vilken du beviljar eller nekar åtkomst till dina uppgifter. I vissa fall (registrering av ytterligare tjänster som tillhandahålls på autoride.se) kommer vi att be dig om ett telefonnummer i syfte att verifiera din identitet, en plats för att skicka vinsterna i tävlingen och kontonumret till vilket vi kan skicka de monetära vinsterna.

Tillhandahållande av ytterligare data, det vill säga telefonnummer, plats och kontonummer, ingår inte i registreringar och avser endast tilläggstjänster. Men om du bestämmer dig för att även använda dessa tjänster, är ovannämnda data nödvändiga för att tillhandahålla tjänster på webbplatsen autoride.se.

När du använder webbplatsen kan du fylla i ytterligare information i din personliga profil, men det är inte obligatoriskt. Dessa data inkluderar profilbeskrivning, foto och länk till din profil på sociala nätverk. Du kan eller kanske inte tillhandahåller ytterligare data i inlägg, diskussioner, kommentarer etc. Dessa data, tillsammans med uppgifterna i din profil, kan ha karaktären av personlig och känslig data för dig. Eftersom din profil är allmänt tillgänglig, var medveten om risken för missbruk av denna data av en annan person och fundera över vilken data du bestämmer dig för att publicera.

När du använder annonstjänsten, eller genom att skapa en annons och publicera den i systemet, förser du oss med ytterligare information, såsom ditt namn (efternamn), bostadsort, foton och andra uppgifter.

Obligatoriska uppgifter som vi kräver av dig lagras i systemet och lämnas inte till tredje part för marknadsföringsändamål om du inte har gett ditt samtycke. På grund av Internets natur är vi inte ansvariga för säkerheten och skyddet av data som du frivilligt bestämmer dig för att publicera eller tillhandahålla andra genom inlägg, annonser, kommentarer och e-postmeddelanden. Vi är inte heller ansvariga för kontrollen och sättet för deras användning.

Om du inte är intresserad av att registrera dig och fullt ut använda våra tjänster kommer du inte att kunna använda tjänsterna för registrerade användare, eftersom din e-postadress krävs för registrering.

Övriga uppgifter vi behandlar

Liksom de allra flesta webbplatser och tjänster samlar även autoride.se-webbplatsen in olika teknisk information från besökare och användare av vår webbplats, som automatiskt registreras med hjälp av verktyg. Mer om cookies finns nedan.

Informationen vi samlar in via webbplatsen autoride.se inkluderar främst:

 • webbläsaren du använder
 • internetadressen från vilken du anslutit till autoride.se-webbplatsen
 • din enhets operativsystem
 • del av den offentliga IP-adress du använde för att komma åt autoride.se-webbplatsen

Varför vi samlar in denna data och hur vi använder den

Vi behandlar uppgifterna du tillhandahåller oss främst i syfte att förbättra kvaliteten på våra tjänster och din komfort när du surfar på själva autoride.se-webbplatsen. Dessa är specifikt:

 • skapa, hantera, hantera din profil skapad genom registrering
 • skapa och hantera din annons, dess ändring, radering från systemet
 • spela in kommentarer i diskussionen
 • registrera dina resultat från frågesporter, deras mätning, medelvärdesberäkning , och jämförelse som avgör svårigheten för frågesporter baserat på uppnådda resultat för registrerade användare

Vi samlar in dessa uppgifter i syfte att ingå ett avtal, eftersom vår tjänst tillhandahålls. Genom att acceptera dessa principer och även bidragsreglerna ingås ett avtal och vi, som tjänsteleverantör, i enlighet med civillagen och konsumentskydd, är skyldiga att nödvändig behandla vissa av dina personuppgifter, till exempel för att hantera anspråk, för redovisningsändamål m.m.

Den tekniska information som verktyg samlar in om dig används för att:

 • säkerställa bekväm surfning och användning av våra tjänster
 • förbättra kvaliteten på våra tjänster och förstå användningen av dem
 • din säkerhet när du anger data (t.ex. när du fyller i en e-postadress)
 • visa mer relevant innehåll
 • visa mer relevanta annonser
 • trafikmätning, baserat på vilken vi bättre kan bedöma våra besökare/användare och förse dem med bättre innehåll

Vårt legitima intresse av att förbättra våra tjänster och ditt skydd leder till att vi använder dina uppgifter för följande ändamål:

 • informera om våra nyheter, tjänster och produkter
 • informera om ändringar av tjänsten, användarvillkoren, policyn för skydd av personuppgifter och andra villkor relaterade till autoride.se-webbplatsen
 • information om innehåll och händelser i tjänsten genom meddelanden
 • förbättra designen, innehållet, funktionerna och tjänsterna vi tillhandahåller;
 • upptäckt av överträdelser av reglerna och användarvillkoren, efterlevnaden av dem
 • upptäckt, förebyggande eller lösning av bedrägerier om det har förekommit olaglig aktivitet på våra tjänster, inklusive användning för utredningar av behöriga myndigheter

Genom att använda våra tjänster kan vi skicka meddelanden om innehåll, nyheter, drift och uppdateringar av webbplatsen autoride.se, såväl som meddelanden relaterade till din användning av denna webbplatstjänst.

Annonsinnehållet från tredje part är också en integrerad del av autoride.se-webbplatsen. Eftersom vi är intresserade av att visa dig annonser som är relevanta och lämpliga för dig använder vi även dina uppgifter för följande ändamål:

 • forskning och analys av beteendet på webbplatsen autoride.se och dess användning
 • visa relevant och riktad reklam och annan marknadskommunikation
 • övervakning av aktivitet under användning och efterföljande utvärdering
 • trafikanalys
 • utvärdering av effektiviteten av reklam

Vi använder din e-postadress endast med ditt samtycke för följande ändamål:

 • skicka nyhetsbrev om nyheter, innehåll och ytterligare marknadskommunikation med möjlighet att när som helst avsluta prenumerationen

Hur länge vi sparar dina uppgifter

Dina uppgifter i din profil tillsammans med din angivna e-postadress kommer att lagras under hela din registrering på autoride.se-webbplatsen. Observera att för eventuella bevisändamål måste vi spara en säkerhetskopia av dina data i systemet i två år från det att ditt konto har avslutats och raderats. Du kan när som helst utöva din rätt att bli bortglömd genom att begära uppsägning och likvidation av ditt konto.

Tillhandahållande och delning av data och vårt ansvar

Vi tillhandahåller eller tillhandahåller inte den data som du tillhandahållit som vi begärt från dig (t.ex. e-postadress) till någon tredje part. Om du har registrerat dig för en tävling eller tilläggstjänst där vi har begärt ett telefonnummer, adress eller kontonummer, förblir dessa uppgifter gömda i systemet och lämnas inte till någon tredje part.

I fallet med frivilligt ifyllda ytterligare uppgifter, såsom foton, profildetaljer, beskrivningar, inlägg, kommentarer och andra former av innehåll, är vi inte ansvariga för dessa uppgifter eller för insamling av den av en tredje part, eftersom den är offentligt tillgänglig data som kan nås av alla besökare och användare av våra tjänster. Skydd enligt vår integritetspolicy gäller inte för dessa uppgifter, eftersom vi inte har någon kontroll över dem eller hur dessa offentligt tillgängliga uppgifter kan användas av en tredje part. Det är därför ditt ansvar vilken annan data du bestämmer dig för att dela och göra allmänt tillgänglig.

Eftersom vi på webbplatsen tillåter tredje part att marknadsföra sina tjänster eller produkter baserat på några av dina personuppgifter (riktad reklam), tillhandahålls de till andra enheter. Vi säkerställer dock att varje tredje part som arbetar med dina personuppgifter följer skyddet av personuppgifter och är verifierad.

Lista över enheter som tar emot och behandlar dina personuppgifter:

 • Facebook Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
 • Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
 • Instagram LLC, ATTN: Arbitration Opt-out 1601 Willow Rd . Menlo Park, CA 94025, USA
 • SimilarWeb Ltd., 23 Menachem Begin Street, Tel Aviv, 6618356, Israel
 • YouTube LLC, 901 Cherry Avenue, San Bruno, CA 94066, USA
 • R2B2 s.r.o., Rybna 716/24, Stare Mesto, 110 00 Prag 1
 • FatChilli Advertising s.r.o., Galandova 1795/1, 811 06, Bratislava, Slovakien

säkerhet

Vi åtar oss att lagra alla personuppgifter som efterfrågas av oss i enlighet med högsta möjliga säkerhetsstandard. Vi försäkrar att vi kommer att behandla de givna personuppgifterna i enlighet med reglerna i denna policy.

Trots alla åtgärder är inget system immunt mot attacker och missbruk av personliga och andra uppgifter. Genom att använda våra tjänster förstår och accepterar du denna risk.

Dina rättigheter i förhållande till personuppgifter

Du kan be oss om bekräftelse på om vi behandlar dina personuppgifter och du har rätt att få tillgång till dessa uppgifter och information om dess behandlingsvillkor. Om vi ​​behandlar dina personuppgifter kommer vi att ge dig mer information inom högst en månad från datumet för din begäran.

Om du registrerar dig och skapar ett konto och en offentlig profil kan du när som helst uppdatera, lägga till eller ta bort dina uppgifter i dina konto- och profilinställningar. Om du har problem med att ändra uppgifterna enligt din vilja eller tekniska problem uppstår kan du kontakta oss när som helst.

Om du har samtyckt till användningen av e-post för nyhetsbrevet och direktmarknadsföringsändamål kan du begära upphävande eller ändring av användningen av dina personuppgifter. Vi kommer dock bara att skicka dig reklamerbjudanden och andra formulär om du har gett oss ditt samtycke, och samtidigt har du möjlighet att avbryta dem när som helst.

Rätten att bli bortglömd

Du har all rätt att inte fortsätta att behandla dina personuppgifter. Du kan be oss att ta bort användarkontot, om det har skapats, eller ta bort cookies från din enhet.

Småkakor

Reglerna för cookies, i enlighet med Europaparlamentets och rådets direktiv 2002/58/EG om integritet och elektronisk kommunikation, ska tolkas på ett sådant sätt att du förstår deras syfte och även informerar dig om vilken information som lagras på din enheten när du använder webbplatsen för autoride.se. Om du vill använda våra tjänster fullt ut måste du ha cookies aktiverade, eftersom vissa tjänster och funktioner endast kan tillhandahållas när cookies är aktiverade.

Tack vare cookies kommer webbplatsen ihåg ditt besök och vissa inställningar (t.ex. en panel dold av dig som informerar dig om integritetspolicyn). Om du inaktiverar cookies via dina webbläsarinställningar kommer alla inställningar relaterade till autoride.se-webbplatsen att glömmas bort, och du måste göra dem igen varje gång du besöker den. Genom att använda webbplatsen autoride.se förklarar du att du förstår syftet med deras användning och samtycker till användningen av cookies.

Hur ställer jag in och raderar cookies?

De flesta webbläsare erbjuder inställningar som kan användas för att radera cookies från din enhet, blockera cookies eller varna dig om hur cookies lagras på din enhet. Men om alla cookies är blockerade kommer vår webbplats inte att fungera som den ska som standard och för vilket syfte den skapades. Om du vill blockera, ställa in eller avblockera cookies kan du göra det i din webbläsare.

Du kan lära dig mer om inställningarna för din webbläsare på webbläsarens webbplats.

Chrome: https://support.google.com

Safari: https://www.apple.com

Firefox: https://support.mozilla.org

IE: https://support.microsoft.com

Mer om cookies: http://www.allaboutcookies.org/

Hur kontaktar man oss?

Du kan kontakta oss i samband med frågor relaterade till behandlingen av personuppgifter på e-postadressen [email protected]. Vi svarar gärna på alla relevanta frågor.

Ändringar i personuppgiftsskyddspolicyn

Vi kan uppdatera och ändra personuppgiftsskyddspolicyn, särskilt vid lagändringar eller tekniska förändringar från vår sida. Vi kommer att informera dig om policyändringen genom att skicka ett meddelande via e-post om du har ett konto skapat på autoride.se-webbplatsen.

Genom att använda webbplatsen autoride.se godkänner du den aktuella versionen som är giltig vid tidpunkten för användning av denna webbplats. Om du har ytterligare frågor om denna policy, eller frågor relaterade till personuppgifter i samband med användningen av denna webbplats, vänligen kontakta oss på [email protected]

Datum för senaste revidering: 01.06.2024